levél webmesternekkedvencekbe

3. Ifi Országos Curling Bajnokság 2007

2007. május 14.

Harmadszor kerül sorra a fiatalok korosztályos versenye, mely a következő évi európabajnokságra kvalifikál

Lezajlott egy májusi vasárnapon a 3. Ifi és Junior Curling Országos Bajnokság. A fiúknál az 5 induló csapat körmérkőzést játszott. Az utolsó end előtt a védő Budaörsi ifi csapat előtt 2 kővel vezetett a Fazekas Gimnázium tanulóiból álló Curling Theater csapata. Ha ők nyerik az utolsó endet is, övék a bajnoki cím, ha kikapnak, akkor csak harmadikak lesznek. Végül az utolsó kő döntött és a tavalyi győztesek (Roxer Ifi) nyertek.

Nagyobb nézetért kattints a képre!

Fiúk

1.        Echo Vokal (ismertebb nevükön Roxer Ifik) (skip: Ekés Ákos)
2.        Kondi CC (skip: Zakar Mátyás)
3.        Curling Theater (skip: Somogyi Balázs)

Mindhárom csapat a BTKSE Egyesület tagja.

Lányok

A 3 lány csapat 2 kört játszott egymással. Mind a 2 kört a Fekete Macskák csapata nyerte, második a Seprűs Boszik csapata, harmadik a budapesti József Attila Gimnázium csapata lett.

A fiú győztes csapat ezzel kivívta a lehetőséget a 2008 januárban megrendezendő EJCC (European Junior Curling Challenge) versenyen való indulásra, mely verseny a 2008 évi Junior Curling VB kvalifikációs versenye.

Gratulálunk a sikerekhez!


Előzmények

2007. évi Ifi OB Versenykiírás [doc]
2007. évi Ifi OB Nevezési Lap [doc]

Vasárnap reggel 8 órára várjuk a csapatokat a curlingcsarnokba, 8-tól 9-ig minden versenyző gyakorolhatja még a kicsúszásokat a pályán. 9 órától kezdődnek a meccsek. Minden meccs maximum 6 endből fog állni, a 70 perc után kolompolás, és az éppen játszott endet lehet befejezni. Eddig regisztrált csapatok fiúknál a JAG II; Para Átok Shockosok; Kondicc; Curling Theater; Echo Vocal; lányoknál pedig JAG I, Fekete Macskák; Seprűs Boszik; Cool Ifi.

Ennek alapján a meccsek időpontjai:

9.00; 10.30; 12.00; 13.30; 15.00; 16.30; 18.00; 19.30

Eredményhirdetés az utolsó lejátszott meccsek után lesz a pályán. Fontos, hogy minden csapat időben legyen a pályán, mert 5 perc késés után a ki nem álló csapat 10:0 arányban elveszti az adott meccset, a második ki nem állás esetén pedig kizárásra kerül sor.

Megjelenés egységes sportruházatban, tiszta, lemosott talpú sportcipőben. Az a fiatal, aki még nem tagja a Magyar Curling Szövetségnek, illetve nem rendelkezik a 2007 évre érvényes versenyengedéllyel, az a helyszínen az erre a célra szolgáló formanyomtatvány és 1500 Ft éves versenyengedély díj befizetésével kérelmezheti azt. Indulni a versenyen csak ennek a versenyengedélynek a birtokában lehet.

Várunk a nézőtérre szurkolókat, érdeklődőket!

Rókusfalvy András vezető
MCSz Utánpótlás Bizottság
randras@roxer.hu

2007. 05. 14.

szponzoraink

tartalom, szerkesztés (c) 2002-2006. Jyrkki • design, engine (c) 2002-2006. pdx • hosted by Visiophone