levél webmesternekkedvencekbe

Eispro Ifi és Junior Országos Bajnokság

2010. május 16.

Május harmadik szombatján a fiataloké a pálya

Május 15-én, szombaton került sorra immár hatodik alkalommal a 21 évnél fiatalabb játékosokat "megmozgató" bajnokság, az Ifjúsági és Junior OB a Kamaraerdei Curling Clubban, melyen a fiatalok versenyhelyzetben is bizonyíthattak a Magyar Curling Szövetség szervezésében. A hazai curlingélet utánpótlása fejlesztésének mindig fontos állomása az országos, "éles" megméretés, hiszen a sportág maga nálunk még fiatal, a legrégebb óta játszó versenyzők alig 8 éve ismerkedtek meg a jéggel.

Végeredmény

A felnőtt bajnokságban is résztvevő Újpesti Torna Egylet ifi lány és fiúcsapata, azaz az Ice Guys és Ice Girls nyerte meg a tornát, női kategóriában második helyen a Mao (Békési TE), harmadikon a Csúszó Csigák végeztek, fiúknál ezüstérmes az All Stars (Békési TE), bronzérmes a Mega Sasok.

1. Ice Girls (L)   
2. Mao (L)   
3. Csúszó Csigák (L)   

1. Ice Guys (F)   
2. All Stars (F)   
3. Mega Sasok (F)   
4. Jégfarkasok (F)   
5. Ice Ice Pinguin (F)

Eispro Ifi és Junior OB 2010 csapatok, lebonyolítás, eredmények [xls]
Eispro Ifi és Junior OB 2010 sajtóközlemény [doc]

Gratulálunk az eredményekhez! Fotók hamarosan várhatók!

A kupán 3 lány és 5 fiú csapat vett részt maximum 4+1 csere fős létszámmal, mely tagjai 1989. június 30. után születtek. A váratlanul rossz idő ellenére az Eispro jégkrémek népszerűek voltak, nemcsak a tavaszvégi dátumra való tekintettel. A meccsek 8 endesek (95 perc). Azokat a 4 fős csapatokat is szívesen látták, akik még nem próbálták ezt az olimpiai sportágat - az ő számukra több, oktatással egybekötött ingyenes nyílt napot tartanak előzetes, írásbeli egyeztetéssel, melyen szakemberek segítségével a  résztvevőkkel megismerhették a sportág elméleti és gyakorlati alapjait:  Ifi nyílt napok

Videó, nyomtatvány, Curlingsuli - az ifioldalon


Előzmények

Eispro Ifi és Junior OB 2010 Versenykiírás [doc]
Eispro Ifi és Junior OB 2010 Nevezési űrlap [doc]

2010. 03. 15.

szponzoraink

tartalom, szerkesztés (c) 2002-2006. Jyrkki • design, engine (c) 2002-2006. pdx • hosted by Visiophone